🛎️
Horeca
close
DraculaLand, o investiție de peste un miliard de euro, va cuprinde trei hoteluri, aqua park, arenă funcțională și magazine
DraculaLand,
o
investiție
de
peste
un
miliard
de
euro,
va
cuprinde
trei
hoteluri,
aqua
park,
arenă
funcțională
și
magazine
România lansează conceptul proiectului DraculaLand
România
lansează
conceptul
proiectului
DraculaLand
Experiența autentică și tehnologia – ingrediente de succes în restaurante
Experiența
autentică
și
tehnologia
–
ingrediente
de
succes
în
restaurante
Analiză – piața cafelei: Produsele premium, serviciile personalizate și experiența de consum domină cererea
Analiză
–
piața
cafelei:
Produsele
premium,
serviciile
personalizate
și
experiența
de
consum
domină
cererea
Terasa: Cheltuială sezonieră sau motor de profit anual?
Terasa:
Cheltuială
sezonieră
sau
motor
de
profit
anual?
Karelle Lamouche, noul CEO pentru Europa și Africa de Nord al Accor
Karelle
Lamouche,
noul
CEO
pentru
Europa
și
Africa
de
Nord
al
Accor
Brânzeturile românești maturate premiate la World Cheese Awards și Concours International de Lyon 2025
Brânzeturile
românești
maturate
premiate
la
World
Cheese
Awards
și
Concours
International
de
Lyon
2025
Accor a numit-o pe Karelle Lamouche în funcția de CEO pentru Europa și Africa de Nord
Accor
a
numit-o
pe
Karelle
Lamouche
în
funcția
de
CEO
pentru
Europa
și
Africa
de
Nord
Barista Răzvan Pele va reprezenta România la finala internațională Lavazza Barista Challenge
Barista
Răzvan
Pele
va
reprezenta
România
la
finala
internațională
Lavazza
Barista
Challenge
Simona Constantinescu (FIHR) și Dragoș Petrescu (HORA), vicepreședinți în Confederația Patronală Concordia
Simona
Constantinescu
(FIHR)
și
Dragoș
Petrescu
(HORA),
vicepreședinți
în
Confederația
Patronală
Concordia
România are o echipă calificată oficial în circuitul mondial Bocuse d’Or
România
are
o
echipă
calificată
oficial
în
circuitul
mondial
Bocuse
d’Or
Echipa formată din Chef Vasilică Bejenaru, antrenor Liviu Preda și commis Andrei Fabian Lupoi va reprezenta România la Bocuse d’Or Europe 2026
Echipa
formată
din
Chef
Vasilică
Bejenaru,
antrenor
Liviu
Preda
și
commis
Andrei
Fabian
Lupoi
va
reprezenta
România
la
Bocuse
d’Or
Europe
2026
Constandina Ionescu, Teamfresh Horeca: Putem transforma provocările actuale în oportunități de creștere sustenabilă
Constandina
Ionescu,
Teamfresh
Horeca:
Putem
transforma
provocările
actuale
în
oportunități
de
creștere
sustenabilă
Doar două zile până la Selecția Națională Bocuse d’Or România
Doar
două
zile
până
la
Selecția
Națională
Bocuse
d’Or
România
Ediția de iarnă Food Content Creators Conference 2025
Ediția
de
iarnă
Food
Content
Creators
Conference
2025
Concluzii Invest Summit: România, printre piețele cu cel mai rapid ritm de dezvoltare a industriei ospitalității din Europa
Concluzii
Invest
Summit:
România,
printre
piețele
cu
cel
mai
rapid
ritm
de
dezvoltare
a
industriei
ospitalității
din
Europa
Expressoft Technology a devenit distribuitor exclusiv al soluțiilor Stayntouch pe piața locală
Expressoft
Technology
a
devenit
distribuitor
exclusiv
al
soluțiilor
Stayntouch
pe
piața
locală
Liderii ospitalității trasează direcțiile industriei la INVEST Summit 2025
Liderii
ospitalității
trasează
direcțiile
industriei
la
INVEST
Summit
2025
România a câștigat cinci medalii la World Cheese Awards 2025
România
a
câștigat
cinci
medalii
la
World
Cheese
Awards
2025
„Gillardeau x Corsarul”, o experiență culinară semnată de Chefii Eugen și Șerban Pocian
„Gillardeau
x
Corsarul”,
o
experiență
culinară
semnată
de
Chefii
Eugen
și
Șerban
Pocian
Arta de a străluci sub presiune
Arta
de
a
străluci
sub
presiune
Leadershipul care schimbă cultura, nu doar meniul
Leadershipul
care
schimbă
cultura,
nu
doar
meniul
Expressoft Technology devine distribuitor exclusiv al soluțiilor Stayntouch în România, PMS-ul hotelier premiat la nivel global
Expressoft
Technology
devine
distribuitor
exclusiv
al
soluțiilor
Stayntouch
în
România,
PMS-ul
hotelier
premiat
la
nivel
global
Selecția Națională Bocuse d’Or România își anunță juriul
Selecția
Națională
Bocuse
d’Or
România
își
anunță
juriul
Vola cere companiilor aeriene locuri împreună pentru familii, fără costuri
Vola
cere
companiilor
aeriene
locuri
împreună
pentru
familii,
fără
costuri
Maidan investește 1,2 milioane de euro în extinderea capacității de producție și lansează o linie de produse ready to eat
Maidan
investește
1,2
milioane
de
euro
în
extinderea
capacității
de
producție
și
lansează
o
linie
de
produse
ready
to
eat
IL TACCHINO, concept local de restaurante Premium Fast Casual, se va extinde la peste 10 locații
IL
TACCHINO,
concept
local
de
restaurante
Premium
Fast
Casual,
se
va
extinde
la
peste
10
locații
InterContinental Athénée Palace câștigă o serie de premii în această toamnă
InterContinental
Athénée
Palace
câștigă
o
serie
de
premii
în
această
toamnă
Chefi internaționali de renume, în juriul Selecției Naționale Bocuse d’Or România 2025
Chefi
internaționali
de
renume,
în
juriul
Selecției
Naționale
Bocuse
d’Or
România
2025
Il Tacchino, concept local de restaurante premium fast casual, intenționează să ajungă la peste 10 locații
Il
Tacchino,
concept
local
de
restaurante
premium
fast
casual,
intenționează
să
ajungă
la
peste
10
locații
Maidan investește 1,2 milioane de euro în extinderea capacității de producție
Maidan
investește
1,2
milioane
de
euro
în
extinderea
capacității
de
producție
5 to go a început să vândă pachete turistice, în urma unui parteneriat cu Fibula Air Travel
5
to
go
a
început
să
vândă
pachete
turistice,
în
urma
unui
parteneriat
cu
Fibula
Air
Travel
Coaliția pentru Economia Digitală: Industria serviciilor de livrare rapidă realizează venituri anuale de aproape un miliard de euro
Coaliția
pentru
Economia
Digitală:
Industria
serviciilor
de
livrare
rapidă
realizează
venituri
anuale
de
aproape
un
miliard
de
euro
Peste 100 de elevi vor participa la o nouă ediție „Academia Junilor Bucătari”
Peste
100
de
elevi
vor
participa
la
o
nouă
ediție
„Academia
Junilor
Bucătari”
Studiu Deloitte: Veniturile afacerilor de familie, estimate să crească cu 84% în 2030 față de 2020 la nivel global
Studiu
Deloitte:
Veniturile
afacerilor
de
familie,
estimate
să
crească
cu
84%
în
2030
față
de
2020
la
nivel
global
Producția de vin din 2025 România, estimată la 4,1 milioane de hectolitri în 2025, cu 29% mai mult decât în 2024
Producția
de
vin
din
2025
România,
estimată
la
4,1
milioane
de
hectolitri
în
2025,
cu
29%
mai
mult
decât
în
2024
Alexandrion Group își consolidează portofoliul cu Carpathian Single Malt Whisky Peated Fetească Neagră Cask Strength
Alexandrion
Group
își
consolidează
portofoliul
cu
Carpathian
Single
Malt
Whisky
Peated
Fetească
Neagră
Cask
Strength
Mirela Cojocaru, Hotel Cișmigiu: Pariem pe autenticitate, digitalizare și echipă pentru a susține creșterea
Mirela
Cojocaru,
Hotel
Cișmigiu:
Pariem
pe
autenticitate,
digitalizare
și
echipă
pentru
a
susține
creșterea
5 to go aduce vacanțe personalizate în peste 650 de cafenele din țară, printr-un parteneriat cu Fibula Air Travel
5
to
go
aduce
vacanțe
personalizate
în
peste
650
de
cafenele
din
țară,
printr-un
parteneriat
cu
Fibula
Air
Travel
Producția globală de vin a crescut cu 3% în 2025, vinul românesc, cu 29%
Producția
globală
de
vin
a
crescut
cu
3%
în
2025,
vinul
românesc,
cu
29%
Ai ajuns la capăt!
link
Vezi toate știrile tale
Continuă cu:
link
Politică
link
Tehnologie
link
Sport
arrow_back
arrow_forward